Özlem Yıldız'dan Yeni Proje Hem Gezecek Hem Kazanacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Özlem Yıldız'in seyahatlerini televizyon ekranına taşıyacağı yeni projesiyle yakında ekranlarda olacağı iddia edildi. 

 

Posta gazetesinden Bekir Saçar konuyla ilgili köşesinde şu ifadeleri kullandı: 

 

Özlem Yıldız ile turizmci Mete Vardar yedi aydır aşk yaşıyor. Çiçeği burnunda çiftten Mete Vardar işi gereği sürekli geziyor. Haliyle Özlem Yıldız da ona eşlik ediyor. Ünlü sunucu bunu fırsata çevirmeye karar vermiş. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile Kanal D’deki ‘Konuştukça’nın sunucusu Özlem Yıldız 7 aydır aşk yaşıyor.

 

'DARISI BAŞINIZA’

 

Sevgililer ağustos ayında önce Okan-Neslihan Konaklı’nın düğüne katıldı. Mete Vardar ile Özlem Yıldız’ı düğünde görenler, "Darısı sizin başınıza" dedi. Akşam da baş başa Özlem Yıldız’ın doğum gününü kutladılar. Özlem Yıldız’ın doğum günü organizasyonunu Mete Vardar yaptı.

 

'MUTLU YILLAR AŞKIM’

 

Mete Vardar, “Mutlu yıllar aşkım, iyi ki hayatıma girdin” sözleriyle sevgilisi Özlem Yıldız'a olan duygularını dile getirdi. Ünlü sunucu ve manken Özlem Yıldız geçtiğimiz günlerde sevgilisinin kardeşi Mert Vardar'ın eşi Seda Şahin Vardar ile tanıştı. Yıldız, eltisi Seda Şahin Vardar ile çabucak da kaynaştı. Geçen cumartesi de Mete Vardar’ın doğum günüydü. Özlem Yıldız, sevgilisini 49. yaşında yalnız bırakmadı ve Vardar Ailesi’ne girdi.

 

NİKAH HABERİ GELİRSE SÜRPRİZ OLMAZ

 

Kutlamada Mete Vardar’ın anne-babası, çocukları, kardeşi, yeğenleri, yengesi ve Özlem Yıldız’ın oğlu vardı. Yakında nikah haberi gelirse, sürpriz olmaz. Öte yandan Mete Vardar işi gereği sürekli yurtdışına gidiyor. Özlem Yıldız da onu bu seyahatlerde yalnız bırakmıyor. Kısa sürede on farklı ülkeye gitti.

 

SPONSORU SEVGİLİSİNİN ŞİRKETİ

 

Hatta bu hafta da sevgilisiyle Londra’daydı. Özlem bu seyahatlerini TV programına taşımaya karar vermiş. Tabii sponsoru da Vardar’ın şirketi olacakmış. Özlem Yıldız geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir fuarda şunları söylemişti: "Ben mankenliği çok az yaptım. Bilirkişi değilim, çok bir şey konuşamam. Benim işim sunuculuk. Fakat kısa bir dönem evet mankenlik yaptım.”

 

'ESKİ DEFİLELERİN HÜKMÜ KALMADI’

 

"Hala ara ara yapıyorum ama senede 1 veya 2 defa. Zaten eski defilelerin pek bir hükmü kalmadı. Çok az defile yapılır oldu ülkede.” "O yüzden de yavaş yavaş özellikle fiziği güzel hanımlar daha çok oyunculuğu tercih etmeye başladılar. O yüzden mankenlik eskisi kadar rağbet görmüyor bence.” Yeni nesilde çok fazla oyuncu çıktığını ama fazla sunucu çıkmadığını belirten Yıldız, "Geçen gün şöyle bir şey düşündüm; genç oyuncular, popüler oyuncular çok fazla geliyor. Yeni yeni isimler geliyor. Fakat sunuculuk anlamında çok fazla yeni gelen isim yok.” "Bence bu benim için çok büyük bir avantaj. Oyuncular tabii çok daha fazla büyük rakamlar kazanıyor.

 

Dizi sektörü şu an çok fazla izlenilen bir sektör. Ona daha fazla ilgi var. Çok da beğendiğim, kaçırmadan izlediğim diziler var. Birkaç tanesi çok büyük favorim" demişti. Eski dönem manken ve oyunculukla şimdi arasındaki farkları değerlendiren Özlem Yıldız, "10-15 yıl öncesiyle şimdi arasında çok farklı gelişmeler var. Sosyal medya bir kere artık herkesin elinde. Mutlaka herkesin bir instagram sayfası var. Doğal olarak ünlülerle sevenleri arasında çok daha kolay köprüler kurulabiliyor. Belki bu biraz avantaj.”

 

"Aynı zamanda sosyal medyayı kullanmak ticari açıdan da çok büyük bir avantaj haline geldi. Gitgide de buna ilgi artıyor. Benim yaptığım dönemde bir tek Facebook vardı, o da çok fazla kullanılan bir şey değildi. Telefonun yeni çıktığı dönemlerden bugüne şimdi artık küçük yaşta çocukların bile elinde telefon var. Ulaşılabilirlik, tanınabilirlik eskiye göre biraz daha kolay aslında" diye konuşmuştu