Pelin Karahan Ailece Alışverişte!

TRT1'de yayınlanacak "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisiyle uzun zamandır uzak kaldığı ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanan ünlü oyuncu Pelin Karahan, eşi iş adamı Bedri Güntay ve oğulları Ali Demir ve Can Eyüp ile ailece alışveriş yaparlarken görüntülendiler. 

 

TRT1'de yayınlanacak "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisiyle uzun zamandır uzak kaldığı ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanan ünlü oyuncu Pelin Karahan, eşi iş adamı Bedri Güntay ve oğulları Ali Demir ve Can Eyüp ile ailece alışveriş yaparlarken görüntülendiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pelin Karahan, eşi iş adamı Bedri Güntay ve oğulları Ali Demir ve Can Eyüp ile ailece alışveriş yaparlarken görüntülendiler.

 

Ekranların güzel oyuncusu Pelin Karahan, iş insanı eşi Bedri Güntay ve oğulları Ali Demir ve Can Eyüp ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. İlk olarak köprü katında bulunan Zula restoranda ailecek yemek yiyen Bedri Güntay ile Pelin Karahan, daha sonra mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Yeni dizisi "Bir Zamanlar Kıbrıs" ile ekranlara dönmeye hazırlanan Pelin Karahan, İstanbul, Kıbrıs arasında yoğun bir trafik yaşadığını, çok keyifli ve harika bir ekiple çalıştıklarını söyledi.

 

pelin karahan ailece alisveriste