Pelin Karahan Annesinin DoÄŸum Gününü Övgü Dolu Sözlerle Kutladı!

Pelin Karahan annesinin doÄŸum günü için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Karahan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda annesinin doÄŸum gününü övgü dolu sözlerle kutladı. Pelin Karahan annesinin doÄŸum günü için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Pelin Karahan annesinin doÄŸum günü için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Karahan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda annesinin doÄŸum gününü övgü dolu sözlerle kutladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Pelin Karahan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda annesinin doÄŸum gününü övgü dolu sözlerle kutladı. Pelin Karahan annesinin doÄŸum günü için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Pelin Karahan annesinin doÄŸum günü için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Karahan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda annesinin doÄŸum gününü övgü dolu sözlerle kutladı. Pelin Karahan yaptığı paylaşımda annesinin doÄŸum günü için "TaÅŸ bebek 60 oldu bugün… Hep diyorum yine derim, elim kolum her ÅŸeyim canım Annem, çok ÅŸey diyesim var ama gerçekten kelimeler yetersiz sana… Bizi, seni bilenler bilir zaten güzelliÄŸin, neÅŸen, hayat enerjin, becerikliliÄŸin, her ÅŸeyi hemen halledip organize ediÅŸin, bir ortama girdiÄŸindeki ışığın… Her özelliÄŸinle iyi ki benim annemsin, sen olmasan ben hiç bir zaman bu kadar güçlü hissetmezdim bu hayatta, çocuklarımın enerjik sevgi dolu anneannesi, benim can yoldaşım, arkadaÅŸlarımın bir tanecik Nural ablası… Ä°yi ki doÄŸdun bebek (bence hiç yaÅŸlanmayacak sadece yaÅŸ alıcaksın).." ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada yoÄŸun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

pelin karahan annesinin dogum gununu ovgu dolu sozlerle kutladi