Pelin Kaya Belçim Bilgin'i Konuk Etti! Belçim Bilgin Yeni Sevgilisini İlk Kez Anlattı!

Youtube'da yayınladığı moda ve magazin içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Pelin Kaya, yayınladığı videosunda Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin'i konuk ederken gündeme dair yorumlarını aldı. 

 

Youtube'da yayınladığı moda ve magazin içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Pelin Kaya, yayınladığı videosunda Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin'i konuk ederken gündeme dair yorumlarını aldı. Son dönemde yayınladığı moda ve magazin içerikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Pelin Kaya, yayınladığı videosunda Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin'i konuk etti. 

 

İşte gündeme dair Belçim Bilgin'in açıklamaları; 

 

Stilini 3 kelime ile özetlemek istersen neler söylersin? 

 

Ben stilimi moduma göre belirliyorum tek stile bağlı kalmak değil de bazen bohem, bazen minimalist, bazen düz sade bazen de abartmayı seviyorum ve daha avam şeyler de tercih ettiğim oluyor. 

 

Şuan neler yapıyorsun? 

 

Londra'dan Rodin'in okulu dolayısıyla döndükten sonra yapımcılıkla ilgili ufak tefek araştırmalar yapmaya başladım. Yapımcılıkla ilgili hep yapmak istediğim projeler vardı aslında bazıları hali hazırda da devam ediyor. Onların üzerine yoğunlaşıyorum artık onları sonuçlandırmak istiyorum ki artık yeni şeyler yeni hikayeler anlatalım. Bir yandan bir sahne şovu üzerine çalışıyoruz o böyle biraz sürpriz ve güzel birşey olacak. Bir yandan böyle hiç hesapta yokken genç ve çok tatlı bir şarkıcının klibine yapımcılık yapıyorum. Henüz kendisini tanımıyorsunuz ama eminim tanınmaya başlanınca çok seveceksiniz. Yani böyle bir sürü minik minik yapımcılıkla ilgili denemeler yapıyorum büyüğüne hazırlanmak için kendimi hazır hissettiğimde de hikayeler anlatmak için. 

 

Evli biriyle evliliğin zorluğu nedir? 

 

Kendiniz olma özgürlüğü tanımayan ama benim hikayem üzerinden söylüyorum bunu yani benim kendi ilişkim üzerindeki dinamik değil bu genel algı sizi birlikte olduğunuz kişiyle tabii 23 yaşındaydım ben o sırada bunun altını çizmekte fayda var kendimi tam olarak ortaya koymak ile ilgili çok büyük bir zaman aldı o. Başka bir kalıbın içinde ve beni başka bişiye sığdırmam gerekiyormuş gibi hissettim uzun süre boyunca. Galiba böyle birşey söyleyebilirim. Baskı yani böyle toplumun her kesiminden bir fikir var ve onunla böyle bir baş etme kısmı tabii zamanla. 

 

Siz çok zarif bir geçiş yaptınız. O kadar kavgaların filan içinde çok zarif bir hayat değişimi oldu. Güzel bir örnek oldu o Belçim çünkü artık herşey çok büyük harfli yaşanıyor. 

 

Evet öyle oldu. Güzel bir ilişkiyi emek vere vere böyle dönüştürmüş olmak... Çok mutluyum gerçekten bende çünkü bir sürü şeyimizi paylaştıktan sonra yani daha fazla emek verilmesi gereken bir durum olduğu kesin. Benim için çok değerli Yılmaz, bu yüzden başka türlüsünü düşünemezdim. 

 

Ama şimdi başka bir mutluluk var. Alfredo Di Blasio. Çok güzel bir beraberliğiniz var. 

 

Çok tesadüfi bir şekilde tanıştık. Bambaşka şehirlerde yaşıyorduk. Arkadaş olarak devam edip edip sonra neler oluyor deyip kendimizi bir ilişkinin içinde bulduk. Çok güzel bir insan her yönüyle. Arada bir o da Türkiye'ye geliyor. Ben de oraya gidiyorum. Uzak mesafe enteresanmış. 

 

Uzak mesafe ilişki idare etmesi zor gerçekten nasıl başa çıkıyorsun? 

 

Yani bir açıdan şöyle düşünüyorum ben. Kendimi yaratmakla ilgili bir dönüm noktasındayım ben. Böyle yapımla ilgili birşeyler yapmak istiyorum. Rodin'e kendini çok iyi hissettirmek istiyorum. Benim için o yüzden şuan uzak mesafede ilişki yaşamak tam tersi çok daha güzel çünkü evet daha az görüşüyoruz ama o aradaki zamanda insanın kendine zaman ayırmasıyla ilgili kendini yaratmasıyla ilgili o zamana ihtiyacı var. Şimdiden sonra da zaten bir ilişki yaşarken de insanların kendi alanlarını bırakmaları gerektiğini düşünüyorum. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.