Peppycooky Ezgi Köse Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Peppycooky Ezgi Köse kimdir? Sosyal medyada başlattığı Güçlü Kadın Güçlü Yarın hareketiyle geniş bir hayran kitlesinin sahibi olan ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Köse ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Peppycooky Ezgi Köse kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Peppycooky Ezgi Köse kimdir? Sosyal medyada başlattığı Güçlü Kadın Güçlü Yarın hareketiyle geniş bir hayran kitlesinin sahibi olan ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Köse ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Köse ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Peppycooky Ezgi Köse kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

peppycooky ezgi kose kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Peppycooky Ezgi Köse kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

1994 yılında Samsun'da dünyaya geldi. Ezgi Köse Özanlar baba tarafından aslen Amasyalıdır, anne tarafından Samsunludur. 2011 yılında Samsun Havza Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde 2015 yılında tamamladı. 2014-2020 yılları arasında Vakıfbank, Linxa, Huawei gibi şirketlerde mühendis olarak çalıştı. Nisan 2019'da Peppycooky mahlasıyla sosyal medya fenomenliğine başladı. Aynı adla kurduğu şirketiyle termos, çanta, spor malzemeleri gibi çeşitli ürünler sattı. Video paylaşım sitesi Youtube ve Instagram'da sağlıklı yaşam üzerine içerik üretti, videolar yayınladı, 500 bini aşkın takipçi elde etti. İlkokul ile lise yılları arasında çok kilolu olduğu için kıyafet bulmakta zorlandığını dile getiren Ezgi Köse, üniversite döneminde 30 kilo verdi. 1994 doğumlu olan Ezgi Özanlar, 2021 yılı itibarıyla 27 yaşındadır. 2018 yılında Lütfü Özanlar (d.1985) ile evlendi ve Adana'ya yerleşti. 2021 yılında boşanma kararı aldığını ve bu nedenle eşinin ailesi tarafından tehdit edildiğini duyurdu. Eşinden boşandıktan sonra Yiğit Vural ile aşk yaşamaya başlamıştır. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @peppycooky, Twitter'da @peppycooky kullanıcı adıyla yer almaktadır.