Ümran Demir Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ümran Demir kimdir? Sosyal medyada yayınladığı sağlıklı yemek tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ümran Demir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Ümran Demir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Ümran Demir kimdir? Sosyal medyada yayınladığı sağlıklı yemek tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ümran Demir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ümran Demir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Ümran Demir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

umran demir kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ümran Demir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Ümran Demir kimdir? Sosyal medyada yaptığı sağlıklı yaşam paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Ümran Demir 30 mayıs 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2021 yılına göre 22 yaşında olan ünlü sosyal medya fenomeni ikizler burcudur. Yaşamını Ankara’da sürdürmektedir. Antalyalıdır. Seyahat etmeyi seven ünlü sosyal medya fenomeni şimdiye kadar Fransa, İtalya, Belçika, Hollanda, Almanya, gibi ülkelere gitmiştir. Bisiklete binmeyi, pilates yapmayı, yüzmeyi seven ünlü sosyal medya fenomeni formunu düzenli olarak fitness yapmayı bir yaşam tarzı haline getirmiştir. Bu yazı hazırlanırken 104 bin takipçisi bulunan ünlü sosyal medya fenomeni dijital ortamdaki başarısını here geçen gün arttırmaktadır. Ayrıca umrandemir.com sitesinden sağlıklı yemek tariflerini yayınladığı bir sitesi bulunmaktadır.



Etiketler: