Pet Craft Markasının İnanılmaz Öyküsü! Dünyada İlkleri Başaran Evcil Hayvan Aksesuarı Firması!

Pet Craft markasının son dönemde elde ettiği başarılar ekonomi gündeminde yer almaya devam ederken, firmanın Genel Müdürü ve sahibi Tayfun Becerici ile firmanın öyküsü ve başarıları hakkında konuştuk. İşte keyifli söyleşinin detayları.. 

 

Petcraft markasının son dönemde elde ettiği başarılar ekonomi gündeminde yer almaya devam ederken, firmanın Genel Müdürü ve sahibi Tayfun Becerici ile firmanın öyküsü ve başarıları hakkında konuştuk. İşte keyifli söyleşinin detayları.. 

 

dunya da bir ilki basaran evcil hayvan aksesuari firmasi pet craft

 

Tayfun Becerici kimdir?  Bize biraz kendinizden bahsedebilir misiniz?

 

12 Nisan 1983 İstanbul’da doğumluyum.Aslen Kafkas bir ailenin 2.çoçuğuyum. Bir erkek çocuğu babasıyım. Halka İlişkiler ve Reklam Tanıtım mezunuyum.  25 yıllık bir ticaret serüvenine ve iş çevresi  networkuna sahibim. İlgi alanlarım ; su altı  , girimşicilik, hayvanlar ,sinema ,seslendirme ve kitap okumak . 10 yılulusal zincir marketlerde satış ve pazarlama , 12 yıl evcil hayvan sektöründe hem  satış pazarlama hem de  imalat anlamında   iş tecrübesine sahibim.

 

dunya da bir ilki basaran evcil hayvan aksesuari firmasi pet craft

 

Pet Craft markasının kuruluş hikayesi nedir? Bize bu konuda bilgi verebilir misiniz?

 

Türkiye ve tüm dünyada kendi tescilli markamız olan PetCraft adı altında evcil hayvan sektörünün oyuncak , aksesuar ve bakım ürünlerinin yerli olarak üretimini yapmak ve bunu hem Türkiye’de hem de tüm dünyada global bir dünya markası yapmak için yola çıktık. Petcraft  markamızın ana sloganı ‘Küçük Dostumuz İçin Her Şey ‘ EverythingForOurLitlleFriends !

 

Pet Craft markasını diğer markalardan ayıran özellik nedir?

 

Türkiye’de evcil hayvan sektörünün genişleyen ve  her gün daha çok talep gören ürünleri ile ilgili yapığımız detaylı bir araştırma sonucu ile ürünlerin Petshop satış alanları dışında daha farklı mecralarda nasıl satışı yapılabilir? Sektöre daha fazla nasıl  hacim kazandırılabilir sorularına ise şirketimizin temel felsefesi  olan , ‘’Bizim Farkımız Ne ‘’sorusuna verdiğimiz  cevap ise ; Futbol kulüplerinin genişleyen lisanlı ürün satış yelpazesine , pet ürünlerini dahil  etmek oldu.

 

dunya da bir ilki basaran evcil hayvan aksesuari firmasi pet craft

 

Bu konuda nasıl projeler yaptınız? Hangi kulüplerle çalıştınız?

 

Dünyada ve Türkiye’de ilk defa yapılacak olan bir futbol kulübünün lisansı ile evcil hayvan ürünleri üretimini Türkiye’nin gözde futbol takımı olan , ,Beşiktaş Futbol Kulübü ile yaptık. Hem Beşiktaş futbol kulübünün sosyal projelere olan desteği , hem de firmamızın minik dostlarına olan sevgisi ile ‘’Semt Bizim Dost Bizim ‘’ sokak hayvanlarına destek projesini hayata geçirdik . Bunu tüm dünyaya duyurup , yurtdışının önde gelen futbol kulüpleri olan İNTER .F.C , UDİNİSSE , KRC GENK ile bu projeleri ileri bir boyuta getirdik.

 

pet craft markasinin basari oykusu

 

 

Sonrasında nasıl bir yol izlediniz? Futbol kulüpleri dışında hangi firmalarla işbirliği içerisindesiniz?

 

Bu sürecin devamında ise ürünlerini daha geniş bir kitle ile buluşturmak isteyen firmamız , ulusal zincir marketin önde gelen birçok markası ile iş ortaklığı yapmış ve halen devam etmektedir. Bunların bazıları ise ;CARREFOURSA , MİGROS , LCW , GETİR.COM.MACRO CENTER

 

petcraft markasinin inanilmaz oykusu

 

LC Waikiki ile bu konuda ilk çalışan firma sizsiniz diye biliyoruz. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

 

Evet. LC Waikiki bir giyim markası olarak ilk kez bizimle evcil hayvan giyim kreasyonu oluşturmak üzerine iş birliğine gitti. . Bu konuda Türkiye'de bu işi yapan ilk firma biziz.