Petek Dinçöz Melda Göktekin İle Birlikte Nefes Egzersizi Yaptı!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, yayınladığı videosunda Melda Göktekin ile birlikte nefes egzersizi hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, yayınladığı videosunda Melda Göktekin ile birlikte nefes egzersizi hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, yayınladığı videosunda Melda Göktekin ile birlikte nefes egzersizi hakkında bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda nefes egzersizi konusunda "Düşünce gücüne ve düşüncelerimizle hayatımızı şekillendirdiğimize hep inandım. Korkularımızın hayatımızda istediklerimizi elde etmemizi zorlaştırdığını, sevginin birçok şeyin ilacı olduğunu deneyimledim. Nefes egzersiziyle tanışana kadar da bunları hep yüzeysel olarak biliyordum ve pek de uygulayamıyordum. Melda Göktekin, uzun yıllar nefes koçluğu eğitimi almış, kendi rahatsızlığını bu sayede yenmiş biri olarak bana inanılmaz bir deneyim yaşattı." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.