Pınar Altuğ Çocuklar Duymasın Dizisinden Rol Arkadaşı Seda Fettahoğlu'nun Ölüm Haberine Kahroldu!

Çocuklar Duymasın dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu Seda Fettahoğlu'nun ölüm haberine alan ünlü oyuncu Pınar Altuğ habere kahroldu. 

 

Çocuklar Duymasın dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu Seda Fettahoğlu'nun ölüm haberine alan ünlü oyuncu Pınar Altuğ habere kahroldu. Çocuklar Duymasın dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu Seda Fettahoğlu'nun ölüm haberine alan ünlü oyuncu Pınar Altuğ habere kahroldu. 

 

Pınar Altuğ, parkta ölü bulunan Çocuklar Duymasın'daki rol arkadaşı Seda Tosunoğlu'nun vefatının ardından "Ah be canım hiç oldu mu?" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Kanlı Nigar, Çalıkuşu ve Çocuklar Duymasın gibi başarılı dizilerde rol alan Seda Fettahoğlu, İstanbul Beyoğlu'ndaki bir parkta ölü olarak bulundu. Fettahoğlu ile Çocuklar Duymasın'da rol alan Pınar Altuğ, ölüm haberinin ardından "Ah be canım hiç oldu mu?" ifadelerini kullandı.

 

SEVENLERİ KAHROLDU

 

Kanlı Nigar, Çalıkuşu ve Çocuklar Duymasın gibi başarılı dizilerde rol alan Seda Fettahoğlu, İstanbul Beyoğlu'ndaki bir parkta ölü olarak bulundu. Yapılan incelemede yaşamına son verdiği tahmin edilen oyuncunun ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Yıllar önce çekilen Çocuklar Duymasın'ın son sezonunda Sultan rolünü oynayan oyuncunun ani ölümü rol arkadaşı Pınar Altuğ'u derinden sarstı. Ölüm haberinin ardından Instagram hesabından Fettahoğlu'nun fotoğrafını yayınlayan Altuğ, "Ah be canım hiç oldu mu?" notunu yazdı. Usta oyuncu Seda Fettahoğlu'nun 4 gün önce yaptığı paylaşımı ise dikkat çekti. Instagram hesabından güldüğü bir pozunu yayınlayan oyuncu "Yaşamı sev bedeni koru" notunu yazmış. Oyuncunun paylaşımına da takipçilerinin "Gülmek sana çok yakışıyor" yorumunu yazdığı görüldü.



Etiketler: