Pınar Deniz'in Derin Dekolteli Paylaşımı Olay Oldu! Bu Güzellik Şaka Mı?

Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı derin dekolteli paylaşımıyla hayranlarından tam not aldı. 

 

Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı derin dekolteli paylaşımıyla hayranlarından tam not aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı derin dekolteli paylaşımıyla hayranlarından tam not aldı. 

 

pinar deniz derin dekolteli paylasimi ile olay oldu 1

 

Bu güzellik şaka mı? 

 

"Yargı" dizisinin 'Ceylin'i Pınar Deniz bir markanın yüzü oldu. Marka için geceye katılan oyuncu Pınar Deniz göbeğine kadar dekoltesiyle tüm bakışları üzerine çekti. Pınar Deniz sevgilisinden bir süre önce ayrılmış ve yeni aşka yelken açtığı iddiasıyla gündem olmuştu. Kaan Urgancıoğlu ile Yargı dizisinde rol alan oyuncu Pınar Deniz, son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alıyor. Instagram'da 2,5 milyon takipçisi bulunan ve her hareketiyle dikkat çeken Pınar Deniz bir markanın yüzü oldu. Pınar Deniz marka için katıltığı gecede iddialı tarzıyla dikkat çekti. Siyah göbeğine kadar inen dekoltesiyle öne çıkan oyuncu Deniz hayranlarını mest etti. Hayranları Pınar Deniz'e "Bu güzellik şaka mı?" yorumları yağdırdı. Yiğit Kirazcı'dan ayrılan, partneri Kaan Urgancıoğlu ile yakıştırılan Pınar Deniz'in, geçen günlerde yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde meslektaşı Yiğit Kirazcı ile yollarını ayırdıktan sonra avukat Nail Gönenli ile adı aşk dedikodularına karışan Pınar Deniz, iddiaların gerçeği yansıtmadığını, işine konsantre olduğunu söyledi.

 

pinar deniz derin dekolteli paylasimi ile olay oldu 2