Pınar Eliçe'nin Başı Kiracısıyla Dertte! Evden Çıkmak İçin Para İstiyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Pınar Eliçe kiracısıyla yaşadığı sorunu anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Pınar Eliçe kiracısıyla yaşadığı sorunu anlattı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Pınar Eliçe kiracısıyla yaşadığı sorunu anlattı. 

 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Annesinin oturduğu ev kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılan Pınar Eliçe, İstanbul Şişli'deki dairesinde oturan kiracısını ne evden çıkartabiliyor, ne de aylardır kira alabiliyor. Ünlü şarkıcı ve sunucu, yaşadığı sıkıntıyı anlattı. Son aylarda kiracı ile ev sahipleri arasında yaşanan tartışmalar sıkça gündeme geliyor. Anlaşmazlıklar kimi zaman da mahkemede son buluyor. Bu konuda mağduriyet yaşayan isimlerden biri de ünlü Pınar Eliçe oldu.

 

"KİRASINI ÖDEMİYOR”

 

Kiracısını ne evden çıkartabildiğini ne de aylardır kira alabildiğini söyleyen ünlü şarkıcı, İranlı aile ile yaşadığı anlaşmazlığı anlattı. Şişli'deki evimde iki yıldır 10 bin TL kira ile İranlı bir aile oturuyor. Son aylarda kirasını ödemiyorlar. Kirayı ödememesini de geçtim, annem çok mağdur oldu. Çünkü annemin oturduğu ev kentsel dönüşüm nedeniyle yıkıldı. Oturacak başka evi olmadığı için Şişli'deki eve taşınması gerekli. Elimizde annemin evinin kentsel dönüşüm nedeniyle yıkıldığına dair belge de var. Ev sahibi olarak içinde bulunduğu sıkıntılı duruma vurgu yapan Pınar Eliçe, "Kiracı en son evden çıkmak için benden 200 bin TL talep etti. Devletimiz kiracılar kadar ev sahiplerinin de haklarını korumalı" ifadelerini kullandı.



Etiketler: