Pınar Fortuna Yılmaz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Pınar Fortuna Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Pınar Fortuna Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sık sık kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki Pınar Fortuna Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Pınar Fortuna Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Pınar Fortuna Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sık sık kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Pınar Fortuna Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sık sık kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki Pınar Fortuna Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

pinar fortuna yilmaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Pınar Fortuna Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Pınar Fortuna Yılmaz kimdir? 1988 doğumlu Pınar Fortuna Yılmaz, Edirne'de büyüdü. Trakya Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyan Yılmaz, mezun olduktan sonra uzun bir süre atanamadı. Mankenlik ajanslarında da şansını deneyen fenomen, burada da aradığını bulamadı ve geçim sıkıntısı nedeniyle bambaşka bir kariyer planı çizmeye karar verdi. Yüz güzelliğinin yanı sıra fiziğiyle de dikkatleri üzerine çeken Pınar Yılmaz, 1988 yılında doğdu. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından Edirne’de bulunan Trakya Üniversitesi’nde İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazanan Yılmaz, buradan üçüncülükle mezun oldu. KPSS’ye girdikten sonra atanmayı bekleyen Pınar Fortuna Yılmaz daha fazla bekleyemedi ve ilk olarak manken olarak iş hayatına başladı. Yaklaşık 7 yıl önce kendisiyle yapılan bir röportaj sırasında Yılmaz, “KPSS, atanma konuları biraz problem. Hayatına bütün yaptığın yatırımların sonuçlarını alıp almaman sadece bir sınava endeksli. Ve ertesi yıl tekrar, ertesi yıl tekrar. İyi puan bile alsan sürekli bir yarış halindesin. Yükseltmen gerekiyor. Çok zor gerçekten.” ifadelerini kullanmıştı.

 

Tekirdağ Üniversitesi’nde İngilizce Öğretmenliği Bölümü’ne 1. olarak giren Pınar ‘Fortuna’ Yılmaz, bölümden 3. olarak mezun olmuştur. Üniversiteside öğrencilik yıllarında yerel gazetelerde ve televizyonlarda çalışan Pınar Yılmaz, mezun olduktan sonra öğretmenlik yapmamıştır. Şu anda bir turizm ve inşaat şirketi olan Pınar Yılmaz aynı zamanda Instagram üzerinde de aktif olarak paylaşımlarına davam etmektedir. Burcu Terazi yükseleni ise Aslan’dır.

 

Pınar Fortuna Yılmaz Instagram hesabında hali hazırda 175 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Her gönderisine binlerce beğeni ve yorum geliyor. Sıkı bir hayran kitlesi olan Pınar Fortuna yılmaz hakkında birçok soru da araştırılıyor. Özellikle Pınar Fortuna yılmaz evli mi, Pınar Fortuna yılmaz sevgilisi var mı gibi konular en bşata geliyor. Daha çok iş hayatıyla gündeme gelen Yılmaz, özel hayatıyla ilgili konuşmayı sevmiyor. Bu sebeple şu an için Pınar Fortuna yılmaz’ın bir ilişkisi olup olmadğıını bilmiyoruz.

 

Trakya Üniversite İngilizce Öğretmenliği bölümünden dereceyle mezun olmasına rağmen, atanma konularında çektiği sıkıntılar neticesinde Yılmaz manken olmaya karar verdi. Ardından akıllı hamlelerle yoluna emin adımlarla yürüyen Yılmaz, YapıtPlus isimli inşaat şirketinin başına geçti. Ağırlıklı olarak İzmir’de projelerini hayata geçiren şirket, son İzmir depreminde herhangi bir hasar almamasıyla öne çıktı. İlginç br hayat hikayesine sahip Yılmaz, öğretmenlikten mankenliğe geçişisini şu şekilde anlatmıştı :”Ben bir ajansa kaydolmuştum, şansımı denemek için. Daha sonra birçok çekim ve katalog çalışması oldu. Bu şekilde devam ettim. Mezuniyetin ardından geçim sıkıntısı yaşayınca mecburen bu işe kanalize oldum. Bu kararımı ailem de destekledi.”