PUBG Brand Emre Özdemir Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Mobil ve bilgisayar oyunlarının Türkiye ve dünyada tanınan isimleri arasına girmeye başlayan PUBG BRAND Emre ÖZDEMİR Platform da yer alan ve oyun severlerin sıkı takip ettiği içeriklerin de genel de güldüren aynı zaman da gerginliği taşıyan videoları ile yer almakta. 

 

Haber: Efecin

 

pubg brand emre ozdemir kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Mobil ve bilgisayar oyunlarının Türkiye ve dünyada tanınan isimleri arasına girmeye başlayan PUBG BRAND Emre ÖZDEMİR Platform da yer alan ve oyun severlerin sıkı takip ettiği içeriklerin de genel de güldüren aynı zaman da gerginliği taşıyan videoları ile yer almakta. Pubg Mobile PUBG BRAND Emre ÖZDEMİR Mersin'de dünyaya geldi. Dünyaca bilinen FPS oyunlarından birisi ve online oyun platformu olan PUBG Mobile de içerik üreticisi olarak tanınmakta . 

 

pubg brand emre ozdemir kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Online oyunsevenlerin PUBG Mobile videoları ile tanıdığı BRAND, YouTube de her geçen gün daha geniş bir kitleye ulaşmayı başarmakta . 

 

Emre ÖZDEMİR (PUBG BRAND) Kimdir?

 

pubg brand emre ozdemir kimdir nerelidir kac yasindadir

 

PUBG Brand Emre Özdemir kimdir? Mersin doğumlu olan Emre ÖZDEMİR (PUBG BRAND), Hayatına İstanbul'da devam etmektedir . Ruhen kendini genç hisseden PUBG BRAND Başta YouTube olmak üzere diğer kullandığı sosyal medya hesapları ile de ( TikTok, Kwai ve İnstagram ) 'da videoları ile adından söz ettiriyor. 

 

Video içeriklerinde samimi tavırları ile yeteneğini birleştirince milyonlarca beğeni ve binlerce takipçiye sahip olmaya başladı. Herhangi bir platform da şuan için yayın yapmadığını söyleyen BRAND. İlerleyen süreçler de güzel projelere imza atacağından bahsetti .  PUBG BRAND Emre ÖZDEMİR boyu 1.87 cm  kilosu 80 kg burcu Yay. TikTok'ta pubgbrandofficial ismiyle paylaşımlarına devam eden Emre Özdemir'in bu mecrada 163 takipçisi bulunmaktadır. Youtube'da pubgbrand ismiyle içeriklerini yayınlanamaya devam eden Emre Özdemir'in bu mecrada ise 112K takipçisi bulunmaktadır. Instagram'da brandpubgm ismiyle paylaşımlarına devam eden Emre Özdemir'in bu mecrada ise 4517 takipçisi bulunmaktadır.