Rabia Karaarslan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Rabia Karaarslan kimdir? Youtube'da ve Instagram'da yaptığı yayınlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Rabia Karaarslan ile ilgili bilgiler internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Rabia Karaarslan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Rabia Karaarslan kimdir? Youtube'da ve Instagram'da yaptığı yayınlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Rabia Karaarslan ile ilgili bilgiler internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı spor ve sağlıklı yaşam videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Rabia Karaarslan ile ilgili bilgiler internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Rabia Karaarslan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

rabia karaarslan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Rabia Karaarslan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

1994 doğumlu ve 1.63 boyundaki youtuber. spor rutini videolarını, kombin ve bakım önerilerini, sağlıklı beslenme tariflerini paylaşır, elinden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışır. 17 Haziran 1994 tarihinde dünyaya gelen sosyal medya fenomeni Rabia Karaarslan, aslen Sivas Gürünlüdür. Ailesiyle birlikte yaşayan Rabia Karaarslan İstanbul Kültür Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nde öğrencidir. 1.63 boyunda olan sosyal medya fenomeni Rabia Karaarslan 1.63 boyundadır. Karaarslan, 52-53 kilo arasında olduğunu dile getirmektedir. Rabia Karaarslan hakkında en çok merak edilen sorulardan biri de kaç yaşında olduğudur. Karaarslan, yukarıda da belirttiğimiz gibi 17 Haziran 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yani kendisi şu anda 26 yaşındadır ve İkizler burcudur.