Raşit Bağzıbağlı Ebru Şahin'in Elbisesini Nasıl Yaptı?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, yayınladığı videosunda Instagram'dan gelen soruları yanıtlarken Ebru Şahin'in elbisesini nasıl yaptığını anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, yayınladığı videosunda Instagram'dan gelen soruları yanıtlarken Ebru Şahin'in elbisesini nasıl yaptığını anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, yayınladığı videosunda Instagram'dan gelen soruları yanıtlarken Ebru Şahin'in elbisesini nasıl yaptığını anlattı.

 

İşte Raşit Bağzıbağlı'nın Instagram'dan gelen sorulara verdiği yanıtlar;

 

Soru: Gökdelen hangi arkadaşınızın?

 

Raşit Bağzıbağlı: Gökdelen hangi arkadaşımın? Gökdelen benim müşterimin. Benim aslında arkadaşımın Gökdeleni vardı ama onun ailevi bir sorunu var o yüzden onunkini çekemedik. Müşterimin gökdeleninde çektik ama çektik yani. 

 

Soru: Yeni bir moda programından teklif gelse yine jüri üyesi olur musunuz? 

 

Raşit Bağzıbağlı: Yaa jüri üyesi olmak istemiyorum artık ya. Tek başıma birşeyler yapmak istiyorum. Böyle jüri üyesi yok onu yaptım yeter o bana. 

 

Soru: Takım diktirmek istiyorum. İstediğimi diker misiniz? Dikerseniz kaç güne alırım? 

 

Raşit Bağzıbağlı: Vallaha dikeriz. Verdiğin paraya bağlı. İyi para verirseniz iki güne de dikeriz dermişim yok alakası yok. Ne kadar sürede dikiyoruz ya bununla babam ile kardeşim ilgileniyor çünkü benim takım elbisemi, gömleğimi herşeyimi onlar dikiyorlar. 10-15 gün sürüyor herhalde bir takım için süre. 

 

Soru: Basenli kadınlar nasıl giyinmeli? 

 

Raşit Bağzıbağlı: Nereye giydiği ve ne giydiğine bağlı tamamen. Abiye bişiy giyecekse eğer günlük başka o başka. Bir de buna gerçekten bir genelleme de yapamıyorum. Mesela baseni vardır ama göğsü ufaktır, baseni vardır ama göğsü büyüktür o kadar farklı ki gerçekten. Ama eğer beliniz inceyse mesela belinizi ortaya çıkaracak birşey giyebilirsiniz. Basenli kadınlar öyle aşırı pileli şeyler giymemeliler. 

 

Soru: Hadise'ye elbise tasarlamak ister misiniz? 

 

Raşit Bağzıbağlı: Tabii ki isterim. Hatta şu video yayınlandığında tasarlamış bile olabilir çünkü hazırlıyorum şuanda birşeyler görüşüyoruz. Bakalım her an herşey olabilir! 

 

Soru: Hornet mi Tinder mı? 

 

Raşit Bağzıbağlı: Vallaha hiç öyle şeyler kullanmadım şimdiye kadar ihtiyacım olmadı. İstediğim insanı hep elde ettim. 

 

Soru: Burcunuz nedir? 

 

Raşit Bağzıbağlı: Terazi benim burcum tabii ki. Güzel burç ama ben 30'umdan sonra akrebe geçtim. Benim yükselen burcum akrep. Akrep daha iyi oldu benim için. Özellikle iş anlamında akrep ile daha başarılı olduğumu düşünüyorum. 

 

Soru: Ebru Şahin'in elbisesini nasıl yaptınız? 

 

Raşit Bağzıbağlı: Şöyle oldu. Bu video yayınlana kadar ben Ebru Şahin ile daha tanışmadım. Bir türlü denk gelemedik, tanışamadık. Şöyle oldu bizim bir araya gelmemiz belki ileride bir video çekeriz o da kendi açısından anlatır hikayeyi. Elbise yaparken onun dizi seti sanırım Hatay tarafında bir yerlerdeydi. Baya İstanbul dışında bir yerdeydi İstanbul'a gelemedi. Sevgili menajeri Abdullah Bulut'a dedim ki sorun değil o gelemezse biz geliriz. Biz de hizmette sınır yok. Ondan sonra asistanım gitti oraya. Provası orada oldu. Cannes'a gitmeden önce de mağaza da giydi, üzerine cuk oturdu elbise. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.