Reynmen 200 Bin Euro Ödeyecek! İşte Sebebi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen ile bir iş insanı arasında imzalanan konser anlaşması sonrası konunun mahkemeye taşınması Reynmen'e pahalıya mal oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen ile bir iş insanı arasında imzalanan konser anlaşması sonrası konunun mahkemeye taşınması Reynmen'e pahalıya mal oldu. Son dönemde üst üste verdiği konserlerde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen ile bir iş insanı arasında imzalanan konser anlaşması sonrası konunun mahkemeye taşınması Reynmen'e pahalıya mal oldu.

 

Avrupa’da gerçekleşecek turne için Rıza Cerit ve Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş arasında 500 bin Euro’luk imza atıldı ve 200 bin Euro ödeme yapıldı. Salgın nedeniyle konserler iptal edilince Reynmen 200 bin Euro’yu iade etmedi. Rıza Cerit, mahkemeye başvurarak açtığı davayı kazandı. Ünlü fenomen Reynmen 200 bin Euro’yu dava tarihinden itibaren faiziyle birlikte ödeyecek.

 

reynmen 200 bin euro odeyecek