Sıla Almanya Konserinde Yaptığı Sürprizle Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ve İlker Kaleli ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü şarkıcı Sıla, önceki gün Almanya'da verdiği konserde yaptığı sürpriz ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ve İlker Kaleli ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü şarkıcı Sıla, önceki gün Almanya'da verdiği konserde yaptığı sürpriz ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sıla, önceki gün Almanya'da verdiği konserde yaptığı sürpriz ile gündem oldu. Sıla, Almanya'nın Mannheim kentinde geçtiğimiz akşam konser verdi.

 

Türk ve Alman hayranlarının karşısına çıkan Sıla, kendisini dinlemeye gelenlere bir de sürpriz hazırladı. "O Ses Almanya" yarışmasındaki performansı ile uzunca bir süre konuşulan Zeynep Avcı'yı Sıla sahnesine davet etti. Sıla’ya hayran olduğu öğrenilen Avcı, ünlü şarkıcının “Oluruna Bırak” şarkısını seslendirdi. Şarkının bir bölümünde ikili düet yaptı. Zeynep Avcı’nın Türkiye’deki ilk single’ını Sıla’nın hazırlayacağı ve piyasaya sunmasına destek olacağı edinilen bilgiler arasında yerini alıyor.

 

sila almanya konserinde sahneye zeynep avci yi davet etti