Ruhi Çenet Corona Virüsünü Görmek İçin Çin'de Wuhan'a Gitti!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ruhi Çenet, yayınladığı videosunda dünyanın bir numaralı gündem maddesi olan corona virüsünü yerinde görmek için Çin'in Wuhan kentine gitti. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ruhi Çenet, yayınladığı videosunda dünyanın bir numaralı gündem maddesi olan corona virüsünü yerinde görmek için Çin'in Wuhan kentine gitti. Son dönemde yaptığı ilginç haber içerikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü sosyal medya fenomeni Ruhi Çenet bu kez yayınladığı videosunda büyük bir çılgınlığa imza atarak dünyayı kasıp kavuran corona virüsünü yakından görmek için Çin'in Wuhan kentine gitti. 

 

Yayınladığı videosunda kendisini büyük bir tehlikeye atarak Çin'in Wuhan kentine giden ünlü sosyal medya fenomeni corona virüsünü yakından göreceğini belirtti. Bu hareketiyle tartışmaları da beraberinde getiren ünlü sosyal medya fenomeni için sosyal medyada Allah Rahmet Eylesin Ruhi Çenet etiketi açılırken kendisine tepkiler çığ gibi büyüyor. Bir kısım dönüşte kendisinin karantinaya alınması gerektiğini belirtirken, bir kısım kendisinin delice bir işe imza attığını belirtiyor. Bakalım yetkililer Ruhi Çenet'i dönüş yolculuğunda karantinaya alacaklar mı? 

 

İşte detaylar;