Rüya Coriç Köylü Güzeli Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rüya Coriç yeni projesinde köylü güzeli oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rüya Coriç yeni projesinde köylü güzeli oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Rüya Coriç yeni projesinde köylü güzeli oldu.  

 

ruya coric koylu guzeli oldu

 

Köylü güzeli oldu!

 

Rüya Coriç, 2019’da Best Model Of Türkiye’ye katılmıştı. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Coriç, sonrasında da oyunculuğa adım atmıştı. Ünlü isim, şimdilerde 'Güllü' karakterini canlandırıyor. Türkiye güzeli, köylü güzeli oldu. Rüya Coriç, ‘Emanet’ dizisiyle oyunculuğa adım atmıştı. Şimdi de yönetmenliğini Hakan Doğan’ın yaptığı, başrollerini Toygan Avanoğlu, Birgül Ulusoy ve Seranay Aktaş ile paylaştığı ‘Altına Hücum’ adlı TV filminin kadrosunda. Didim ve köylerinde çekilecek yapımda ‘Güllü’ adlı bir köylü kızını oynayacak. Rüya Coriç “Ege şivesiyle oynuyorum. Çok keyif alıyorum” dedi. Öte yandan sunuculuk da yapan Rüya Coriç, başrollerini Erkan Petekkaya, Fırat Doğruoğlu, Levent Ülgen, Çiçek Dilligil ve Tolga Güleç’in paylaştığı ‘Filme Gel’in kadrosunda da rol almıştı.