Rüyada Abdest Alıp Kuran OkuduÄŸunu Görmek Ne Anlama Gelmektedir?

Rüyada abdest aldıp Kuran okuduÄŸunu görmek ne anlama gelir? Rüyada abdest aldıp Kuran okuduÄŸunu gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi iÅŸarettir? Rüyada abdest aldıp Kuran okuduÄŸunu görmenin anlamı nedir? Abdest aldıp Kuran okuduÄŸunu görmek neye delalet eder? Ä°ÅŸte cevabı haberimizde... 

 

-Rüyada abdest alıp Kur'ân okumak, günahların mahvına, refah ve sürura delâlet eder. Rüyada abdest aldığını görmek, hayra, sevince, zor müÅŸküllerin halline delâlet eder.

-Rüyada bir çeÅŸmede abdest aldığını görmek, hayır ve bereket ile tâbir olunur. DaÄŸ eteÄŸinde kaynayan bir sudan abdest aldığını görmek ve namaz kılmak, günahlardan temizlenmeÄŸe ve kalb safasına delâlet eder.

-Hasta bir adamın denizde yıkandığını ve abdest aldığını görmesi, Allahu Teâlâ'nın ona ÅŸifa vereceÄŸine; borçlu birinin görmesi, borç ve sıkıntıdan kurtulacağına ve korktuÄŸu ÅŸeylerden emin olmaya delâlet eder.

-Kur'ân-ı Kerim Rabbimizin mübarek kelâmıdır, ondan hem hayatta olanlar, hem de ölüler için ÅŸifa ve rahmet vardır. Bu sebeple rüyada Kur'ân veya ondan bir ÅŸey okuduÄŸunu görmek, izzet ve yüceliÄŸe, ÅŸeref ve ÅŸana delâlet eder.

-O kiÅŸi günahkârsa Allahu Teâlâ onun günahlarını af ve tevbesini kabul buyurur. Fakir ise zenginlik ile nimetlenir, borçlu ise, borcu ödenir.

-Rüyada Kur'ân-ı Kerim'i güzel sesle ve makamla okuduÄŸunu görmek, izzet, yücelik ve güzel bir ÅŸöhrete delâlet eder.

-Rüyada Kur'ân-ı Kerim'i harflerini tahrif ederek okuduÄŸunu görmek, haktan dönmeye ve ahdini bozmaya iÅŸarettir. EÄŸer okuduÄŸunu ne olduÄŸunu bilemiyorsa, bu kere rüya yalan ÅŸahitliÄŸine delâlet eder.

 

 


Etiketler: