Rüyada Baş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada baş görmek ne anlama gelir? Rüyada baş gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada baş görmenin anlamı nedir? Baş görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Normalden büyük görülen baş ziyade şerefe, küçük baş naksanlığa, birden fazla başı olduğunu gören bekarsa evlenmeye, değilse düşmana galip gelmeye,maçık görülen baş günah ve masiyete, Rüyada baş kesmek, rüyada Başın kesilmesi emekli olmaya, maddi bağımsızlığa, Baş aşağı asılmak serzenişlerle dolu ömre, rüyada topluluk içinde başını öne eğmek bir günah işlemeye, elinde bir ya da daha çok kesik adam başı olduğunu görmek reisliğe, kendi başının kesildiğini ve onu yerden alıp götürdüğünü görmek reisliğin elinden alınmasına, başın arslanbaşına dönmesi mülke; eşek, at. köpek vs. başına döndüğünü görmek meşakkate; rüyada koyun başı şekline dönüşmesi itaatkar biri olmaya ya da miktari belirli mala; güçlü hayvanlardan birinin başına dönüştüğünü görmek durumunun güçlenmesine, zayıf olanlarınkine dönüşmesi işlerin gerilemesine, baştaki yara hastalığa, ona sürülen koku ve yağ işin ve gayretin güzelliğine, Kendi başını eline almak borçlu ile anlaşmaya, kesilen başını tekrar yerine koymak şehadete, Baş bazen Baş bazen yöneticiye, alime, ana ve babaya delalet eder. Başın kel olması zahmetle kazanılan ve kendisinde hayır olmayan mala, kel kadın başı görmek kıtlık seneye, Başın sargılı görülmesi nezle olmaya yahut şerden ırak durmaya delalet eder.

-Rüyada görülen vücuttan ayrılmış gibi duran, canlı baş, önemli bir kişinin akla hayale gelmeyen bir hareketi yüzünden herşeyin karışacağına işarettir. Rüyada birisinin başını uçurmak, kişinin birisine yardım edecek demektir. Kendi başı uçurulan kişi de önemli bir kişiden yardım görür.

-Birisinin yardımıyla parasal sıkıntılarınızı gidereceğinize yorumlanır.

-Rüyada elinde kesik bir baş oyduğunu görmek, büyük bir zâtın teveccühüne mazhar olmaya, onun eliyle hayır ve menfaat kapılarının açılacağına delâlet eder.

-Bir kimsenin rüyada kendi başını büyümüş görmesi, babasının şanının artmasına işarettir.

-Yine rüyada kendisinin iki veya üç başı olduğunu görmek, düşmana galip gelmeye ve zenginliğe delâlet eder.

-Rüyada boynunun vurulduğunu görmek, büyük bir mal ve servete işarettir. Kendi başını kendi elinde görmek, yücelik ve ululuğa delâlet eder.

-Bir kimsenin rüyada başını tandıra soktuğunu görmesi, kendisine faydası olmayacak adamlarla arkadaşlık edeceğine işarettir.

-Rüyada kendi başı ile konuştuğunu görmek, hayır ve saadete ve nimete delâlet eder.

-Her şeyin bir şerefi olduğu gibi, vücudun da en şerefli âzası baştır. Bu sebeple rüyada baş görmek: Riyasete, ana babaya, hocaya, devlet reisine ve hayırlı şeylere delâlet eder.

-Rüyada elinde birçok kesilmiş başların olduğunu görmek, halkın ona boyun eğip her hususta itaat etmesine delâlet eder.

-Yine rüyada bir kimsenin başını çiğ olarak yediğini görmek, devlet büyüklerinden birinin gıybetini etmeye ve bazı yerden de kendisine gelecek mala işarettir.

-Rüyada başının köpek, eşek veya at başına döndüğünü görmek, sıkıntı ve meşakkate delâlet eder. Başının kuş başı olduğunu görmek ise, çok sefer ile tabir olunur.

-Rüyada kendi başını kaybettiğini görmek, başın delâlet ettiği kimseyi kaybetmeye işarettir.

-Rüyada süngü, mızrak veya değnek üzerinde baş görmek, şanı yüce bir öndere delâlet eder.

-Devlet reisinin rüyada başında kemik olduğunu görmesi, saltanat ve kuvvetinin fazlalığına, başının koç başı gibi olduğunu görmesi, adalet ve insafına, köpek başı olduğunu görmesi ise, zulmüne delâlet eder.

-Başının kendinden ayrıldığını görmek, sermayenin elden gideceğine işarettir.

 


Etiketler: