Rüyanda Görürsün Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Amazon Prime Video’nun ilk yerli içeriği olan Rüyanda Görürsün filminin fragmanı yayınlandı! Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

 

 

2020 yılında Türkiye pazarına giren Amazon Prime Video’nun ilk yerli içeriği olan Rüyanda Görürsün filminin başrollerini Burcu Özberk ve Murat Boz paylaşıyor. Filmin senaryosunu ise Umut Açıkalın ve Serhat Solmaz yazdı. Yönetmen koltuğunda ise Cemal Alpan oturuyor. Film, aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin'i bir rüyada buluşturuyor. Film, 3 Şubat 2023 tarihinde Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

 

 

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİNİN KONUSU:

 

Engin, başarıya, güce ve lüks yaşama değer veren bir iş insanıdır. Orta sınıf bir ailenin kızı olan hayalperest Pelin ise, kendisini olduğu gibi kabul edecek doğru kişiyi beklemektedir. Engin ve Pelin’in yolu bir partide kesişir. Gecenin sonunu hatırlamayan ikili, kendilerini iki yıldır evli oldukları bir rüyanın içinde bulurlar. Tamamen farklı karakterlerde olan Engin ve Pelin, birbirlerine tahammül etmekte zorlanır. İkili aşklarını gerçek bir hikayeye dönüştürebilecek mi? 

 

 

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİNİN OYUNCU KADROSU:

 

Murat Boz ve Burcu Özberk’in başrolleri üstlendiği filmde; Şerif Erol, Devrim Yakut, Ekin Mert Daymaz ve Uğur Uzunel bulunuyor.

 

 

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİNİN FRAGMANI: