Sadakatsiz Ali Arslan Alp Akar Kimdir?

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Ali Arslan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alp Akar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Alp Akar kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Ali Arslan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alp Akar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Son dönemde yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Alp Akar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Alp Akar kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

sadakatsiz ali arslan alp akar kimdir

 

Sadakatsiz Ali Arslan Alp Akar kimdir? 

 

Ortaokul öğrencisi Alp Akar 2006 İstanbul doğumludur. Günümüzde Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Güldür Güldür isimli güldürü programında yer almaktadır. Bugüne kadar bir çok projede rol alan Alp Akar ilk oyunculuk deneyimini Canım Ailem isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Günümüzde Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde Fikret karakterini canlandırmaktadır. Daha sonra Umutsuz Ev Kadınları, Vicdan, Hayat Dediğin, Arka Sokaklar, Ezel, Geniş Aile, Ekonomi Tıkırında, Berzah: Cin Alemi, Vatanım Sensin, Çifte Saadet ve Kertenkele gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.