Sadakatsiz Leyla Aslı Orcan Kimdir?

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Leyla karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Orcan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Aslı Orcan kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Leyla karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Orcan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Orcan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Aslı Orcan kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

sadakatsiz leyla asli orcan kimdir

 

Sadakatsiz Leyla Aslı Orcan kimdir? 

 

1980 yılının Mayıs ayında dünyaya gelen güzel oyuncu Aslı Orcan aslen Aydın’lıdır. Babasını uzun yıllar önce kaybetmiştir. Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Halk Dansları bölümü mezunudur. Halk danslarının yanı sıra bale, modern dans, müzik ve oyunculuk gibi komple bir eğitim almıştır. Eğitim hayatının ardından İstanbul’a taşınarak oyunculuk okumuştur. Üniversite 3. sınıfta iken ifade jimnastiği dersi almaya başlamıştır. Hiç konuşmadan, beden dili ile duyguları anlatmayı amaçlayan bir ders olduğunu, yaptığı egzersizlerde farklı insanlara bürünebilme fikrinden etkilendiğini ve oyuncu olmasında da bunun büyük bir etken olduğunu dile getirmiştir.Boyu 1.70 cm, kilosu 55, burci ise ikizler’dir. 2021 yılı itibariyle yaşı 41’dir. Bir dönem profesyonel olarak dansçılık yapmıştır. 16 Ağustos 2014 tarihinde ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler ile evlenmiştir. Bu evliliğinden 2018 doğumlu Lal isminde bir kızı vardır.