Sadakatsiz Nazan Günçay Name Önal Kimdir?

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Nazan Günçay karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Name Önal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Name Önal kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Nazan Günçay karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Name Önal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Name Önal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Name Önal kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

sadakatsiz nazan guncay name onal kimdir

 

Sadakatsiz Nazan Günçay Name Önal kimdir?

 

Name Önal 1988, İstanbul doğumludur. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü birincilikle bitirmiştir. Henüz öğrenciyken Çağan Irmak’ın Unutursam Fısılda filmi ile kariyerine başlayan Önal, Bizi Hatırla filminde Çağan Irmak ile tekrar çalışmıştır. Trabzon Devlet Tiyatrosu, İzmir Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Devlet Tiyatrosunda birçok oyunda görev almıştır. Eğitimi devam ederken Çağan Irmak’ın Unutursam Fısılda filmi ile kariyerine adım atmıştır. Name Önal, Bizi Hatırla filminde Çağan Irmak ile tekrar çalışma fırsatı yakalamıştır.Trabzon Devlet Tiyatrosu, İzmir Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Devlet Tiyatrosunda birçok oyunda görev almıştır. Son dönemde DasDas tiyatroda Ben Varım müzikalinde oynamaktadır. 7. Koğuştaki Mucize filminde gösterdiği muazzam performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Bizim Hikaye, Dudullu Postası dizilerinde de görev almıştır. Çocuk oyuncu koçluğu da yapan genç oyuncu pek çok reklamda da oynamıştır. Son zamanlarda Med yapım imzalı Sadakatsiz dizisinde Faruk karakterinin karısı Nazan karakteri ile adından söz ettiren oyuncu aynı zamanda Serdar Erener’in yönettiği "Komşunun Bonusu" reklam filminde Gupse Özay ile başrolü paylaşmaktadır.