Şahan Gökbakar'dan Güldür Güldür Show'un Yayınlanmayan Nureddin Nebati Skeçine Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Güldür Güldür Show'un yayınlanmayan Nureddin Nebati Skeçine tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Güldür Güldür Show'un yayınlanmayan Nureddin Nebati Skeçine tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Güldür Güldür Show'un yayınlanmayan Nureddin Nebati Skeçine tepki gösterdi.

 

Kanal sıkıntısı çekmez bence!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Güldür Güldür Show'un yayınlanmayan Nureddin Nebati Skeçine tepki gösterdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Güldür Güldür Show'un yayınlanmayan skeçi için "Eeee ? Peki skeci yayınlanmayan oyuncuların ve yapımcının bu duruma karşı bir çift sözü, bir duruşu bir tepkisi olacak mı? Ya da devam mı aynen? Ayrıca Sağlık Bakanı skeci yapıldığı zaman bir sorun olmuyordu da, şimdi niye oldu? Onu da anlamadım..  Başarılı bir program, yetenekli müthiş oyuncular, büyük bir yapımcı... mecra veya kanal sıkıntısı çekmez bence.." ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

sahan gokbakar dan guldur guldur show tepkisi 1

 

sahan gokbakar dan guldur guldur show tepkisi 2