Şahane Hayatım Mesut Onur Tuna Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Şahane Hayatım Mesut Onur Tuna kimdir? FOX TV'de yayınlanan Şahane Hayatım dizisinde canlandırdığı Mesut karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Tuna ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Onur Tuna kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Şahane Hayatım Mesut Onur Tuna kimdir? FOX TV'de yayınlanan Şahane Hayatım dizisinde canlandırdığı Meust karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Tuna ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Onur Tuna kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

sahane hayatim mesut onur tuna kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Şahane Hayatım Mesut Onur Tuna kimdir? 

 

Onur Tuna kimdir? Onur Tuna 2 Temmuz 1985 tarihinde Çanakkale'de doğmuştur. Günümüzde 38 yaşındadır. Liseyi Bursa'da okudu. Robert Bosch'ta basketbol başta olmak üzere voleybol, masa tenisi ve futbol oynadı. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır.  Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamlamıştır. Yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. Gitar çalmasını bilen Onur Tuna’nın Acın Verdi ve Tıpkı Sen adlı iki şarkısı da vardır. Ayrıca 70'e yakın şarkısı vardır. İzmir’de Üniversitede okurken 4 yıl profosyonel mankenlik yaptı. İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Daha önce Hayat Devam Ediyor, Filinta, Mucize Doktor, Yasak Elma, Ağır Romantik, Mahkum gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da onurtuna ismiyle paylaşımlarına devam eden Onur Tuna'nın bu mecrada 2.9M takipçisi bulunurken kariyerine BlackListt ajansına bağlı olarak devam etmektedir.