Samar Dadgar İle Özcan Deniz'den Yeni Poz! Hayranlarından Beğeni Topladılar!

20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştiren Özcan Deniz'in evliliği mutlu bir şekilde devam ederken, hamile olan eşiyle verdiği pozu, Dadgar'ın sosyal medya sayfasından paylaşıldı. 

 

20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştiren Özcan Deniz'in evliliği mutlu bir şekilde devam ederken, hamile olan eşiyle verdiği pozu, Dadgar'ın sosyal medya sayfasından paylaşıldı. Özcan Deniz, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştirmişti. Mutlu bir evlilik süren ikiliden Dadgar, Özcan Deniz ile olan yeni bir karesini sosyal medya sayfasından yayınladı. Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 15 aylık evliliğini 2019 yılında olaylı bir şekilde sonlandırmıştı.

 

samar dadgar ile ozcan deniz den yeni poz

 

Ayrılığın ardından Aktan, şiddet gördüğü iddiasıyla ünlü oyuncuya dava açmıştı. Şiddet davasından beraat eden Deniz, kısa bir süre sonra modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 51 yaşındaki şarkıcı, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştirmişti. Samar Dadgar, evlilik haberlerinin yayılmasının ardından gelinlikli bir pozunu paylaşmış ve şu mesajı yazmıştı: "Seni seçiyorum... Ve tekrar, tekrar seni seçeceğim! Hiç duraksamadan, şüphe etmeden her kalp atışında… Seni seçmeye devam edeceğim! Ve yüzlerce dünyada yüzlerce hayat içinde, gerçekliğin her türlüsünde seni seçerdim. Seni bulurdum kocam.” Dubai'de balayı yapan ünlü şarkıcı ve oyuncu, İstanbul’a gelir gelmez soluğu eski eşi Feyza Aktan’dan olan 4.5 yaşındaki oğlu Kuzey’in yanında almıştı. Deniz'in, oğluna müjdeli bir haber verek “Sana kardeş geliyor. Abi olacaksın” dediği öne sürülmüş; ancak bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıkmıştı.

 

samar dadgar ile ozcan deniz den yeni poz

 

Son olarak hamile olduğu ve bu nedenle eşinin Kıbrıs'taki konserine gidemediği ortaya çıkan Samar Dadgar, 215 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından Deniz ile yeni karelerini paylaştı. Ünlü ismin kısa sürede 20 binden fazla beğeni alan gönderisindeki yorumları sınırlandırması da dikkatlerden kaçmadı.