Şarkıcı Ceylan Canlı Yayında Vasiyetini Açıkladı!

Şarkıcı Ceylan katıldığı bir TV programında canlı yayında vasiyetini açıklarken dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Değişimiyle sık sık dikkatleri üzerine çeken "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum dahi tanımıyor" diyen bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan, katıldığı televizyon programında vasiyetini duyurdu. Bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı, son zamanlarda değişimiyle ve geçirdiği estetik operasyonlarla magazin gündeminden düşmüyor.

 

Sık sık imaj değiştirmesiyle gündeme gelen şarkıcı Ceylan, geçtiğimiz aylarda koyu renk olarak kullandığı saçlarını sarıya boyatarak sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Bir magazin programına konuk olan Ceylan, yüzünde estetik olduğunu ve değişiminden dolayı mutlu olduğunu belirtmişti.

 

Değişimiyle ilgili konuşan Ceylan, "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum dahi tanımıyor. 40 senedir bu sektördeyim. Ben şarkı çıkardığımda haber olmuyorum ama imaj değiştirdiğimde haber oluyorum. Takdir edilmeyi beklemiyorum zaten" demişti. TRT ekranlarında yayınlanan programa konuk olan Ceylan, canlı yayında ilk kez vasiyetini açıklayarak, “Benim vasiyetim var bu şarkıyla ilgili” dedi. Program sunucusu Alişan’ın "Hayatının şarkısı hangisi?" sorusuna cevap veren Ceylan, "Benim Hayatım" cevabını vererek stüdyoda kısa süre duygusal anlar yaşadı. Vasiyetini açıklayan Ceylan, "Benim vasiyetim var bu şarkıyla ilgili. Ben ölürsem mezarımın başına gelip bu şarkıyı çalın. Bu şarkının bende yeri çok başka. Çünkü benim hayatımı anlatıyor. Bu şarkı benim hayatım" dedi. Ceylan, Alişan’ın "Bir daha dünyaya gelsen ne yapmak isterdin?" sorusuna "Herkes her zaman mutlu olmaz. Hayat böyle bir şeydir. Dünyaya bir daha gelsem yeniden Melodi ve Yiğitcan’ın annesi olmak isterdim. Yeniden Türkan Avcı ve Ahmet Avcı’nın kızı olarak dünyaya gelmek isterdim. Nazan Avcı, Ezo Avcı ve Nalan Avcı’nın kardeşi olarak dünyaya gelmek isterdim. Sizlerin de ‘Ceylo’su olarak dünyaya gelmek isterdim" cevabını verdi.



Etiketler: