Savaşçı Prenses Zeyna Lucy Lawless'ın Son Hali Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan 90'lı yıllara damga vuran Zeyna Savaşçı Prenses dizisinin yıldızı Lucy Lawless'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan 90'lı yıllara damga vuran Zeyna Savaşçı Prenses dizisinin yıldızı Lucy Lawless'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran 90'lı yıllara damga vuran Zeyna Savaşçı Prenses dizisinin yıldızı Lucy Lawless'ın son hali sosyal medyada gündem oldu.

 

Son hali olay oldu!

 

90'lı yıllara damga vuran "Zeyna: Savaşçı Prenses" dizisiyle milyonların gönlünde taht kuran Lucy Lawless, yıllara yenik düştü. Okyanus mavisi gözleriyle büyüleyen efsane oyuncunun son hali şaşırttı. 4 Eylül 1995'ten 18 Haziran 2001'e kadar süren Zeyna: Savaşçı Prenses, 90'lı yılların en efsane dizileri arasındaydı. Şatosunda oturup prensini bekleyen klasik prenseslere hiç benzemeyen başrol Zeyna, cesareti ve güzelliği ile aklımızı başımızdan alıyordu. Zeyna'ya hayat veren Lucy Lawless başarılı oyunculuğu ise takdir toplamıştı. Son olarak Spartacus'ta gördüğümüz Lawless, şimdilerde bambaşka birine dönüşmüş durumda. Yıllar herkese olduğu gibi çocukluğumuzun Zeyna'sına da acımamış. Lawless zamana yenik düşse de, bakanı adeta hipnoz eden mavi gözleriyle hala çok çekici.

 

lucy lawless in son hali olay oldu

 

lucy lawless in son hali olay oldu