Seçil Erzan Ata Demirer'i De Aramış! İşte Detaylar!

'Gizli fon' davasının sanığı bankacı Seçil Erzan gündemden düşmezken Erzan'ın ünlü komedyen Ata Demirer'i de aradığı ortaya çıktı. 

 

'Gizli fon' davasının sanığı bankacı Seçil Erzan gündemden düşmezken Erzan'ın ünlü komedyen Ata Demirer'i de aradığı ortaya çıktı. 

 

'Gizli fon' vurgununun sanığı Seçil Erzan'ın 16 Ocak'ta komedyen Ata Demirer'i aradığı ve ikilinin 131 saniye konuştuğu ortaya çıktı. Akşam gazetesinde yer alan habere göre, yüksek kârlı gizli fonla futbolcuları ve iş insanlarını dolandırmakla suçlanan bankacı Seçil Erzan'ın kendisi gibi Bozcaada'da bağ evi bulunan ünlü oyuncu Ata Demirer'le de görüştüğü ortaya çıktı.

 

ATA DEMİRER’İ DE ARAMIŞ

 

HTS kayıtlarına göre, Erzan 15 Ocak'ta saat 20.18'de Demirer'i aradı; görüşme sadece 1 saniye sürdü. Ertesi gün 16 Ocak'ta saat 12.59'da Demirer'in Erzan'ın aramasına geri dönüş yaptığı ve ikilinin 131 saniye konuştukları tespit edildi. Erzan'ın Demirer'i fona dahil etmek için mi aradığı merak konusu oldu. 13 müştekinin, dosyada "bankacılık zimmeti" suçundan verilen takipsizlik kararına ilişkin itirazı, İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği'nce reddedildi.

 

FULYA TERİM'LE 25 GÖRÜŞME

 

Seçil Erzan'ın HTS kayıtlarına göre, Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'le de 25 kez telefon görüşmesi yaptığı ve en çok görüştüğü kişilerden biri olduğu ortaya çıktı.

 

FLORİDA'DAN 500 BİN DOLAR

 

Seçil Erzan'ın Fatih Terim'in kızı Merve ile de Florida'dayken yazıştığı ortaya çıktı. Merve Terim'in 500 bin dolar göndermek için babasının hesap bilgilerini Erzan'dan istediği; onay için de kendisini arayacağını belirttiği görüldü. Mesajlaşmanın devamı şöyle:

 

Seçil Erzan: Merve Hanım merhaba ben de saat bekliyordum. Hocama da bilgi gitti.

 

Merve Terim: Ben diğer bayanın numarasını alsam ona mı yazsam. Size böyle atmaktan çekiniyorum. Acaba ona mı yazsam çıkan ödemeleri.

 

Seçil Erzan: Olur mu öyle şey Merve Hanım. Her zaman yardımcı olurum.