Seçkin Pirilerin Oğlu Hakan İle Kaan Tangöze'nin Eşi Kıvılcım Ural Arasında Kavga Çıktı!

Seçkin Piriler ile evliliğinden doğan Hakan Tangöze ile babası Kaan Tangöze'nin ikinci eşi Kıvılcım Ural arasında çıkan kavgada söylendiği iddia edilen sert sözler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Seçkin Piriler ile evliliğinden doğan Hakan Tangöze ile babası Kaan Tangöze'nin ikinci eşi Kıvılcım Ural arasında çıkan kavgada söylendiği iddia edilen sert sözler sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde magazin gündeminden uzak duran eski manken Seçkin Piriler ile eski eşi Kaan Tangöze şu sıralar yaşanan kavga iddialarıyla yeniden konuşulmaya başlandı. Seçkin Piriler ile evliliğinden doğan Hakan Tangöze ile babası Kaan Tangöze'nin ikinci eşi Kıvılcım Ural arasında çıkan kavgada söylendiği iddia edilen sert sözler sosyal medyada gündem oldu.

 

Seçkin Piriler, "Oğlunuz Hakan, babası Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural ile kavga etmiş doğru mu? sorusunu yanıtsız bıraktı. Hakan Tangöze ise, "Evet, kavga doğru" dedi. Hakan, annesinin uyarısının ardından konuşmasını yarıda kesti. Kıvılcım Ural'ın, Kaan Tangöze'nin büyük oğlu Hakan'la tartışma yaşadığı, ona "O..... çocuğu" diye bağırdığı, Hakan'ın ise "Anneme o.... diyemezsin" dediği iddia edildi.

 

seckin piri lerin oglu hakan ile kaan tangoze nin esi kivilcim ural arasinda kavga iddiasi