Seda Bakan'dan İkinci Bebek Açıklaması! Büyükşehir Çalışıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Seda Bakan, önceki gün Bebek'te görüntülenirken, ikinci bebek ile ilgili gelen tebriklere yanıt verirken, kullandığı ifadelerle ilgi çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Seda Bakan, önceki gün Bebek'te görüntülenirken, ikinci bebek ile ilgili gelen tebriklere yanıt verirken, kullandığı ifadelerle ilgi çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Seda Bakan, önceki gün Bebek'te görüntülenirken, ikinci bebek ile ilgili gelen tebriklere yanıt verirken, kullandığı ifadelerle ilgi çekti. 

 

Büyükşehir çalışıyor!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Seda Bakan, önceki gün Bebek'te görüntülenirken, ikinci bebek ile ilgili gelen tebriklere yanıt verirken, kullandığı ifadelerle ilgi çekti.  2. çocuğuna 4 aylık hamile olan güzel oyuncu Seda Bakan, geçtiğimiz gün Bebek'teydi. Bebek için tebriklere ''Teşekkürler arkadaşlar büyükşehir çalışıyor'' diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Bakan, ''İkinci çocuğu çok istiyordum o yüzden bana sürpriz olmadı. 2. kez kız bebek annesi olacağım o yüzden çok mutluyum.'' dedi. Ekranlara bir süre daha ara vereceğini belirten Bakan, ''Ailemi biraz daha genişletmek istedim. Ama kızım dünyaya gelince artık işlere hızlı bir dönüş yapacağım.'' dedi.

 

seda bakan dan ikinci bebek aciklamasi buyuksehir calisiyor