Seda Sayan Çağlar Ökten'i Albüm Vaadiyle Sevgilisinden Ayırdı İddialarına Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Seda Sayan, önceki gün katıldığı programda Çağlar Ökten'i sevgilisinden ayırdığı iddialarına yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Seda Sayan, önceki gün katıldığı programda Çağlar Ökten'i sevgilisinden ayırdığı iddialarına yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Seda Sayan, önceki gün katıldığı programda Çağlar Ökten'i sevgilisinden ayırdığı iddialarına yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

seda sayan caglar okten iddialarina yanit verdi

 

Ben bekar bir adam tanıdım!

 

Sayan "Bir şeyler karşılığında albüm sözü vermiş olmak hem bana hakaret, hem Çağlar'ın müzisyen kimliğine büyük hakaret. Bir kere Çağlar'ı tanımıyorsunuz. Beni ilgilendiren bir şey daha var ona da cevap vereyim. Ben bekar bir erkek tanıdım. 5 yıl önce resmi evliliğini noktalamış, 11 yaşında bir çocuğu olan bir erkekle evleniyorum." dedi.