Seda Sayan Çağlar Ökten İle Fransa'da Balayında!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Seda Sayan ile eşi Çağlar Ökten evliliğin ardından balayı tatili için Fransa'ya gittiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Seda Sayan ile eşi Çağlar Ökten evliliğin ardından balayı tatili için Fransa'ya gittiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Seda Sayan ile eşi Çağlar Ökten evliliğin ardından balayı tatili için Fransa'ya gittiler.  

 

caglar okten ve seda sayan balayindalar

 

Balayındalar!

 

Geçtiğimiz günlerde Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan balayı tatiline çıktı. Seda Sayan ve Çağlar Ökten, bu özel tatil için Fransa’yı tercih etti. Magazin gündeminin son dönemdeki en çok konuşulan isimlerinden Seda Sayan ile eşi Çağlar Ökten balayı tatiline çıktı. Geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturan Seda Sayan ve Çağlar Ökten özel uçak kiralayarak Paris'e gitti. Seda Sayan ve Çağlar Ökten ilk pozlarını da sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi. 14 Şubat'ta Ökten'den evlilik teklifi alan Sayan, 24 Nisan'da yakın çevresini davet ettiği bir nikah töreninle evlendi. İşleri nedeniyle hemen balayına çıkamayan çift, bayramın ilk günü yakın dostlarıyla Paris'e gitti. Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda beraber çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'den evlilik teklifi almıştı. Daha önce 7 kez evlenen 59 yaşındaki Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyenle evlilik hazırlıklarına başlamıştı. Çift, mayıs ayında Prag'da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da gerçekleşti. Seda Sayan'ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten'in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaparken nikaha çiftin yakın arkadaşları katıldı. Sayan'ın eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin’in nikâh töreninde olmaması dikkat çekmişti. İddialara göre; 31 yaşındaki işletmeci, duruma tepki göstermişti. Seda Sayan’ın oğlunu yanında görmek istemesine rağmen Oğulcan Engin düğüne katılmamıştı. Çift, nikahın ardından Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Sabahın Sultanı programında düğün yapmayı da ihmal etmedi.