Seda Sayan'dan Aşk Dolu Tatil Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile çıktığı yurtdışı tatilinden yaptığı aşk dolu tatil paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile çıktığı yurtdışı tatilinden yaptığı aşk dolu tatil paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile çıktığı yurtdışı tatilinden yaptığı aşk dolu tatil paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Aşk dolu paylaşım!

 

Seda Sayan, 24 Nisan'da Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Sayan, eşiyle birlikte bayram tatiline çıktı. Sosyal medya hesabından aşk dolu paylaşıma yer verdi. Ökten ile tatilde verdiği pozu paylaştı. Yaklaşık üç ay önce kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, eşiyle tatile çıktı. Nikah sonrası eşi ve yakın arkadaşlarıyla Amsterdam tatiline çıkan ünlü şarkıcı, balayı için de Paris'i tercih etmişti. Mutluluk pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Seda Sayan son tatil pozlarını da paylaştı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı, yurtdışı tatilinde olan Seda Sayan, paylaşımına; "Huzur, aşk" notunu düştü. Aynı karenin bir benzerini de Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınlayan ünlü isim, kendisinden yaşça küçük eşi Çağlar Ökten'e "Sevgilim" diye seslendi.

 

İşte o paylaşım,

 

seda sayan dan ask dolu paylasim