Sefo İle Çakal Gece Kulübünde Yumruk Yumruğa Kavga Etti İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü rapçi Sefo ile meslektaşı Çakal'ın önceki gün bir gece kulübünde yumruk yumruğa kavga ettikleri iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü rapçi Sefo ile meslektaşı Çakal'ın önceki gün bir gece kulübünde yumruk yumruğa kavga ettikleri iddia edildi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü rapçi Sefo ile meslektaşı Çakal'ın önceki gün bir gece kulübünde yumruk yumruğa kavga ettikleri iddia edildi. 

 

Sefo ile Çakal kavga mı ettiler?

 

Yeni neslin sıkça dinlediği rapçiler Sefo ve Çakal, İstanbul’da bulunan tanınmış bir mekanda birbirlerine girdiler. Hakan Kanburoğlu’nun özel haberine göre; İki rapçinin yıldızı hiçbir zaman barışmadı. Sefo son şarkısında da Çakal’a gönderme yaptı. İkili Oligark adlı mekandaki bir etkinlikte karşılaşması sonrasında mekanda birbirlerine girdiler. Olaya iki tarafın arkadaş çevresinin de dahil olmasıyla mekandaki müşteriler nereye kaçacaklarını şaşırdı. Daha önce Sefo ile ilgili ”Salakmışım, Affettim’i Mahvettim’e benzetecek kadar salakmışım” sözleriyle Sefo’ya göndermede bulunan Cakal, Instagram hesabının hikaye kısmından video yayınlayarak, “Birilerinden medet umarak bir yerlere gelmedik” yorumunda bulunmuştu.



Etiketler: