Seher Akgül'den Zayıflatan Su Tarifi!

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileriyle zayıflatan su tarifini paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileriyle zayıflatan su tarifini paylaştı. Zayıflatan kilo verdiren karbonatlı su. Bu su ile farkında olmadan yavaş yavaş zayıflayacaksınız. Kilo vermenin ve zayıflamanın önündeki en büyük engel bağırsakların çalışmaması ve tabi ki bunun doğal sonucu olan kabızlık. Karbonatlı su bağırsakları temizleyerek sindirim ve boşaltıma oldukça büyük fayda sağlıyor. Böyle olunca kilo vermek vücudun normal sağlıklı bir aktivitesi haline geliyor.

 

Zayıflama konusu birçok kişinin problemi ancak doğru metotlarla doğru olandan başlayıp hareket etmek gerekiyor. Yanlış uygulamalar size kilo verdirirken sağlığınızdan edebilir. Karbonatın bir çok hastalığın en doğal çözümü olduğu bilinmektedir. Ünlü Youtuber, bugün de karbonatın zayıflatma etkisinden yararlanabileceğiniz bir tarif vermek istedi.

 

Suyun hazırlanışı ve uygulanışı ile ilgili detayları Seher Akgül'ün videosunda bulabilirsiniz.