Selin Ciğerci'den Gökhan Çıra İle Barışır İddialarına Yanıt! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci, Anıl Can'ın yakında Gökhan Çıra ile barışır sözlerine yanıt verirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci, Anıl Can'ın Gökhan Çıra ile barışır sözlerine yanıt verirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci, Anıl Can'ın yakında Gökhan Çıra ile barışır sözlerine yanıt verirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Gazeteci Hakan Kanburoğlu'nun Instagram sayfasından Nil Buse Yılmaz'ın Gökhan Çıra'nın mesajlarını ifşa mesajlarını yayınladığı paylaşımda, Anıl Can'ın yaptığı yorumda Selin Ciğerci için yakında Gökhan ile Selin barışır yorumunda bulunmasına Ciğerci yanıt verdi. Ciğerci yaptığı yorumda "Bütün gezegenler yer değiştirse Venüs Uranüs ile üst üste binse yine barışmam :)" ifadelerini kullanan Ciğerci sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

selin cigerci yakinda gokhan cira ile barisacak iddialarina yanit verdi

 

 

selin cigerci gokhan cira ile yakinda barisacak iddialarina yanit verdi 2