Selin Ciğerci'den Kadir Doğulu İle İlgili Aldatma İddialarına İlginç Yorum! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun İzmir'in Alaçatı semtinde başka bir kadınla yakınlaştığı görüntüler sosyal medyada gündem olurken, Selin Ciğerci Kadir Doğulu ile isminin geçmesine yanıt verirken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun İzmir'in Alaçatı semtinde başka bir kadınla yakınlaştığı görüntüler sosyal medyada gündem olurken, Selin Ciğerci Kadir Doğulu ile isminin geçmesine yanıt verirken, çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun İzmir'in Alaçatı semtinde başka bir kadınla yakınlaştığı görüntüler sosyal medyada gündem olurken, Selin Ciğerci Kadir Doğulu ile isminin geçmesine yanıt verirken, çarpıcı ifadeler kullandı.

 

Evde oturmuş Kızılcık Şerbeti izliyorum!

 

Yorum İfşa'nın haberine göre; Selin Ciğerci sosyal medyada Kadir Doğulu ve kendisiyle ilgili iddialara "Tabii oldu başka bütün gün oturmuş evdeyim. Kızılcık Şerbeti izliyorum. Karıştırmayın beni birşeylere" ifadelerini kullanırken cevap gündem oldu. 

 

İşte o cevap;

 

selin cigerci den kadir dogulu ile ilgili iddialara yanit