Selin Ciğerci İle Basketbolcu Sevgilisi El Ele Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla son zamanlarda adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz gün basketbolcu sevgilisi Metecan James Birsen ile ilk kez görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla son zamanlarda adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz gün basketbolcu sevgilisi Metecan James Birsen ile ilk kez görüntülendi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve aşk hayatıyla geniş kitlelerin merak ettiği ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz gün basketbolcu sevgilisi Metecan James Birsen ile ilk kez görüntülendi. 

 

Eylül ayında Gökhan Çıra ile 2 yıllık evliliğini bitiren Selin Ciğerci, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Ciğerci, basketbolcu sevgilisi Metecan James Birsen ile ilk kez görüntülendi.

 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adını duyurduktan sonra kendi markasını kuran Selin Ciğerci, özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor. 2 yıllık evliliğini bitiren Ciğerci, eski eşini çabuk unutarak yeni bir aşka yelken açtı.

 

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

 

Gökhan Çıra ile boşanan Ciğerci, basketbolcu Metecan James ile aşk yaşamaya başladı. Arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili, önceki gün yan yana görüntülendi. El ele görüntülenen ikilinin fotoğrafı da GossipGirl adlı Instagram hesabında paylaşıldı.

 

selin cigerci ve basketbolcu sevgilisi ilk kez goruntulendiler