Selin Yağcıoğlu İle Berk Atan Ayrıldılar! İhanet Göndermesi!

Selin Yağcıoğlu ile Berk Atan neden ayrıldı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu'nun ayrıldığı haberi sosyal medyada gündem olurken ikilinin neden ayrıldığı Selin Yağcıoğlu'nun yaptığı gönderme ile ortaya çıktı. Peki Selin Yağcıoğlu ile Berk Atan neden ayrıldı? Cevaplar haberimizde..

 

Selin Yağcıoğlu ile Berk Atan neden ayrıldı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu'nun ayrıldığı haberi sosyal medyada gündem olurken ikilinin neden ayrıldığı Selin Yağcıoğlu'nun yaptığı gönderme ile ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu'nun ayrıldığı haberi sosyal medyada gündem olurken ikilinin neden ayrıldığı Selin Yağcıoğlu'nun yaptığı gönderme ile ortaya çıktı. Peki Selin Yağcıoğlu ile Berk Atan neden ayrıldı? Cevaplar haberimizde..

 

berk atan ile selin yagcioglu ucuncu kez ayrildi

 

Selin Yağcıoğlu'ndan ihanet göndermesi! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu'nun ayrıldığı haberi sosyal medyada gündem olurken ikilinin neden ayrıldığı Selin Yağcıoğlu'nun yaptığı gönderme ile ortaya çıktı. Yaz başında ilişkilerine üçüncü kez şans veren ünlü oyuncu Berk Atan ile sosyal medya fenomeni sevgilisi Selin Yağcıoğlu yeniden ayrıldılar. Ayrılır ayrılmaz, gece hayatına hızlı bir giriş yapan ünlü oyuncu Berk Atan önceki akşam katıldığı bir partide meslektaşı Semiha Bezek ile yakınlaşan ve gece boyunca beraber eğlenen ikili, parti sonrası ise mekanı beraber terk etti. Bunun üzerine sosyal medya sayfasından bir paylaşımda bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu yaptığı açıklamada ihanet göndermesi yaptı. Sosyal medya sayfasından yaptığı ihanet göndermesinde "Benim sevgimi nefrete dönüştürmek büyük emek ister. Tebrik edin kendinizi" ifadeleriyle ayrıldığı sevgilisine göndermede bulundu.