Selin Yağcıoğlu Sevgilisiyle Yaptığı Aşk Paylaşımına Gelen Küfürlü Yorumlara İsyan Etti! Savcılığa Veriyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine küfürlü yorumda bulunan takipçilerine isyan ederken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine küfürlü yorumda bulunan takipçilerine isyan ederken çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine küfürlü yorumda bulunan takipçilerine isyan ederken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Selin Yağcıoğlu, sevgilisi Allan Hakko ile yaptığı paylaşımlara yapılan küfürlü yorumlar karşısında sessizliğini bozdu. Selin Yağcıoğlu, oyuncu Berk Atan ile yollarını ayırdıktan sonra Allan Hakko ile yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya fenomeni, sevgilisiyle aşk pozunu paylaşınca küfür paylaşımına küfürlü yorumlar yapıldı. Yağcıoğlu ise sosyal medyadaki bu yorumlara ateş püskürdü. Selin Yağcıoğlu, 2018 yılında, lise yıllarında tanıştığı Gökhan Balarısı ile dünyaevine girmişti. Bu evlilikten kısa bir süre sonra kızı Su'yu kucağına alan Selin Yağcıoğlu, eşinden sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Ardından oyuncu Berk Atan ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan Selin Yağcıoğlu, ayrılıktan hemen sonra gönlünü iş insanı Allan Hakko'ya kaptırdı.

 

selin yagcioglu kendisine kufur eden takipcilerine isyan etti

 

“UTANIYORUM"

 

Yeni sevgilisiyle pozlarına küfür yorumları yapılan ünlü fenomen isyan etti. Konuyla ilgili savcılığa başvuracağını dile getiren söyleyen Selin Yağcıoğlu, "Sizinle aynı havayı soluduğum için utanıyorum. Hemcinslerimin bu kadar kötü olmasını kabul edemiyorum. Nefret geldi artık yeter işinize bakın ya kim nasıl mutluysa bırakın çok mu zor" diyerek paylaşımda bulundu.