Sema Aydemir'den Deprem Bölgesi İsyanı! Hakkınızı Helal Edin!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Survivor yarışmacısı Sema Aydemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesindeki ihtiyaçlar üzerinden tepkisini dile getirirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Survivor yarışmacısı Sema Aydemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesindeki ihtiyaçlar üzerinden tepkisini dile getirirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Survivor yarışmacısı Sema Aydemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesindeki ihtiyaçlar üzerinden tepkisini dile getirirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Şu an tek değişen şey, enkaz başında umut yok…artık canımız gitti diyor insanlar. Onun dışında yokluk çok. İhtiyaçlarını söylerken bile mahçup olan amca isyan ettirdi beni! Sen neden mahçupsun amcam, geliceksin ne istersen alıcaksın dedim. Mahçup olan biziz! Tek bir insan bile bu kadar gün sonra ,yemeksiz, çadırsız, susuz, sobasız ya da ihtiyacı olup bulamadığı bişey varsa, bu bizim eksiğimiz, bizim mahçubiyetimiz! Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullanan Aydemir, deprem bölgesindeki duruma tepkisini dile getirdi. 

 

İşte o paylaşım;

 

sema aydemir den deprem bolgesi isyani hakkinizi helal edin

 

sema aydemir den deprem bolgesi isyani hakkinizi helal edin