Semih Öztürk'ten Survivor 2022 All Star'da OluÅŸan Pota Ä°le Ä°lgili Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da oluÅŸan pota ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da oluÅŸan pota ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da oluÅŸan pota ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Böyle bir sindirme politikası olamaz!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da oluÅŸan pota ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan, Evrim, Hikmet ve Yasin'den oluÅŸan haftanın eleme potası için "Bu arkadaÅŸların dışında baÅŸkalarının potaya girmesi yasak gibi bir atmosfer oluÅŸturdular bazı yarışmacılar. Bu organizasyonda emeÄŸi geçen kiÅŸileri tebrik ederim. Nasıl baÅŸarılı bir sindirme politikasıdır bu." ifadelerini kullanan Öztürk sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

semih ozturk den survivor all star 2022 de olusan pota ile ilgili dikkat ceken yorum