Seray Kaya'nın Yeni İmajı Sosyal Medyayı İkiye Böldü! Niye Saçlarını Kestirdin?

Yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu Seray Kaya yeni imajıyla gündem olurken takipçilerinin ikiye böldü. 

 

Yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu Seray Kaya yeni imajıyla gündem olurken takipçilerinin ikiye böldü. Yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu Seray Kaya yeni imajıyla gündem olurken takipçilerinin ikiye böldü. 

 

seray kaya nin yeni imaji takipcilerini ikiye boldu niye kestirdin

 

Takipçileri ikiye bölündü!

 

Güzel oyuncu Seray Kaya, uzun ve kıvırcık olarak kullandığını saçlarını kısacık kestirdi. Kaya'nın yeni imajı takipçilerini ikiye böldü.

 

Kadın dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve son olarak Berk Oktay'la Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başrolü paylaşan Seray Kaya, imaj değiştirdi. Güzel oyuncu uzun süredir uzun ve kıvırcık kullandığı saçlarını kısacık kestirdi. 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni imajıyla verdiği pozları yayınlayan oyuncu, hayranlarını ikiye böldü. Kaya'nın bazı takipçilerini imajını beğenerek "Bu saç aşırı güzel olmuş" derken bazıları da kısa saçı oyuncuya yakıştıramayarak "Güzelim saçlarını niye kestirdin" yorumunu yaptı.



Etiketler: