Sercan Yıldırım'dan Survivor 2022 All Star'da Adem Sema Ve Seda Kehaneti! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Sercan Yıldırım, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da yarışan Sema, Seda ve Adem ile ilgili kehanetlerini takipçileriyle paylaşırken, bu açıklamalar sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Sercan Yıldırım, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da yarışan Sema, Seda ve Adem ile ilgili kehanetlerini takipçileriyle paylaşırken, bu açıklamalar sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbolcu Sercan Yıldırım, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da yarışan Sema, Seda ve Adem ile ilgili kehanetlerini takipçileriyle paylaşırken, bu açıklamalar sosyal medyada olay oldu. ​

 

Barış'ın elenmesini en çok Adem ister!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Sercan Yıldırım, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da yarışan Sema, Seda ve Adem ile ilgili kehanetlerini takipçileriyle paylaşırken, bu açıklamalar sosyal medyada olay oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Adem, Sema ve Seda için "Sema ya da Seda potaya girerse , potada kim olursa olsun bu iki ismi eler. 2. kehanetim: Barışın elenmesini en çok adem ister.Çünkü şampiyonluk yolunda barışın kitlesine çok ihtiyacı olucak. Barışı geçmişte bu kadar korumasının illa bi nedeni olucak arkadaşlar" ifadelerini kullanan Yıldırım, sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sercan yildirim dan adem seda ve sema kehanetleri