Serdar Ortaç'tan Gündeme Bomba Gibi Düşen Aldatılma İtirafı!

Yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini son dönemde çekmeye devam eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Doğu Demirkol'un Alelade Show programına konuk olurken yıllar önce yaşadığı aldatılma itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini son dönemde çekmeye devam eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Doğu Demirkol'un Alelade Show programına konuk olurken yıllar önce yaşadığı aldatılma itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı itiraflarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Doğu Demirkol'un Alelade Show programına konuk olurken yıllar önce yaşadığı aldatılma itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

Aldatılmaktan daha beter şeyler yaşadım!

 

Programda kendisine sorulan hiç aldatıldın mı sorusuna yanıt veren Ortaç "Yıllar önce bir Litvanyalı sevgilim vardı. Deli gibi aşıktım kendisine. Bir sabah yatakta uyandık bir şişlik yatak altında. Kaldırdım yatağı bir günlük çıktı. Günlük tutuyormuş. Açtım günlüğü Litvanyaca birşey yazıyor. Aceba tercüme ettirsem mi diye düşündüm. Günlüğün sayfalarının fotoğrafını çektim. Ertesi gün tercüme ettirdim. Sayfalarda ben bu ülkede ne yapıyorum?, 6 aydır bu herifle ne işim var? neden yapıyorum bunu? yazıyordu. Öyle aşıktım ki ona. Bu his aldatılmaktan daha beter bir his. Madem beni sevmiyorsun 6 aydır koynumda ne işin var?" sözleriyle yaşadığı zorlu durumu anlatırken, itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü. 



Etiketler: