Serel Yereli Takipçisinin Oruç Uyarısına Yanıt Verdi! Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve müzisyen Serel Yereli, Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma yorumda bulunup oruç uyarısı yapan takipçisine verdiği yanıt ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve müzisyen Serel Yereli, Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma yorumda bulunup oruç uyarısı yapan takipçisine verdiği yanıt ile olay oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve müzisyen Serel Yereli, Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma yorumda bulunup oruç uyarısı yapan takipçisine verdiği yanıt ile olay oldu.

 

Instagram'daki cesur pozlarıyla adından söz ettiren Serel Yereli yeni pozuna yapılan 'Oruç tutana saygı göster bari' diyen takipçisine cevap verdi. Bodrum Masalı dizisiyle tanındıktan sonra oyunculuğu bırkan ve kendine başka bir kariyer yolu çizen Serel Yereli, Instagram’dan paylaştığı cesur fotoğraflarıyla artık gündeme geliyor.

 

serel yereli nin takipcisinin yaptigi oruc uyarisina verdigi yanit olay oldu

 

"Oruç tutana saygı duy”

 

Sosyal medyayı aktif kullanan Serel Yereli son olarak yemek yerken verdiği bir pozu paylaştı. Yereli'nin pozuna bir takipçisi "Oruç tutmuyorsun bari tutana saygı duy" diyerek tepki gösterdi.

 

"Ne yaptım bro”

 

Serel Yereli bu tepkiye "Hahahah ne yaptım bro zorla ağzınıza yemek mi soktum?" yanıtını verdi.

 

serel yereli den takipcisinin oruc uyarisina olay yanit