Seren Serengil'den Ajda Pekkan'ın Sahne Performansına Ve Tarzına Övgü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil, önceki gün Süperstar Ajda Pekkan'ın konserine giderken, konserden görüntülerini paylaştığı videosunu sosyal medya sayfasından yayınlayarak ünlü sanatçıya övgüler yağdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil, önceki gün Süperstar Ajda Pekkan'ın konserine giderken, konserden görüntülerini paylaştığı videosunu sosyal medya sayfasından yayınlayarak ünlü sanatçıya övgüler yağdırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil, önceki gün Süperstar Ajda Pekkan'ın konserine giderken, konserden görüntülerini paylaştığı videosunu sosyal medya sayfasından yayınlayarak ünlü sanatçıya övgüler yağdırdı. 

 

Ne benzeri ne öncesi, ne sonrası ne de zamanı olmayan kadın!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ajda Pekkan'ın Rio Karnavalı konseptli konserindeki tarzı ve performansı için "Concept Rio karnavalı ve karşınızda Ajda Pekkan… Ne benzeri ne öncesi, ne sonrası ne de zamanı olmayan kadın.... Her defasında yine şaşırtan, kendine hayran bıraktıran kadın yine ortalığı dağıttı içmeden sarhoş edip ben kimseye benzemem deyip gitti.. 3 saatlik performansında popundan tsm sine arabesk ten fransızcasına..Ben izlerken yoruldum o sahnede yorulmadı haLa kendime gelemiyorum yataktan kalkamıyorum acaba bu enerji onda nasıl var insan inanamıyor 60 lı yıllar 70 li yıllar 80 li yıllar 90 lı yıllar 2000 li yıllar tam 5 kuşağın superstari olan varmı dünyada aynı zindelik ve güncellikte bence yok bana göre AJDA bir dünya starıdır.. Hiç bizden çıkmadı demeyelim orkestrası taşkın sabah harikaydı kostümler burcu gerçekten ajdanın en iddialı giyindipi dönemlerden biridir ona imzasını attı @burju_official sana da koskoca bravo ve @polatyagci bu devrin en başarılı adamı bu sahneleri bize kazandırdığı için onada tesekkürler.. Muhteşem bir geceydi üstümüzden ajda geçti" ifadelerini kullanan Serengil sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;